Open menu
  • fullsizeoutput_7474
  • IMG_8754
  • fullsizeoutput_769e
  • IMG_7639
  • fullsizeoutput_76b5
  • fullsizeoutput_5847
  • fullsizeoutput_7dc7

About us

Een opleiding aan de academie in styling en illustratie, ruim 20 jaar ervaring in interieurstyling en het runnen van een luxe horecagelegenheid en trouwlocatie in de Beemster, hebben er toe geleid dat wij ons inmiddels hebben gespecialiseerd in dat wat wij het liefste doen. Namelijk van eten en drinken een beleving maken door middel van een bijzondere tafelstyling en een bijzondere presentatie van gerechten op handgemaakt serviesgoed.

Inmiddels hebben wij vele mooie opdrachten mogen uitvoeren voor diverse restaurants waarbij we in samenwerking met chefs hebben gewerkt aan bijzondere ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen van onze klanten en het betreffende concept. Onderscheidend en uniek. Maatwerk dus. Indien gewenst zelfs gepersonaliseerd. 

Het gehele proces vindt plaats onder een dak. Zowel het ontwerpen, het stoken en de afwerking van het serviesgoed gebeurt in de studio in Broek op Langedijk. Dit maakt dat de communicatie eenvoudig en persoonlijk blijft en er een strikte controle mogelijk is gedurende het gehele proces.

Bij elke opdracht draait het bij ons om aandacht. Aandacht voor uw wensen en om die van uw gasten. Wij willen met onze ontwerpen onderscheidend zijn met als doel te verrassen en een meerwaarde te geven aan de presentatie van gerechten. Elke opdracht is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging!

U bent van harte welkom om ons atelier op afspraak te bezoeken. Ook komen wij graag op uw locatie langs om door middel van een vrijblijvend gesprek eventuele specifieke wensen te bespreken.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via onderstaand contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Graag tot ziens!