Open menu

Painting in Spain

Als bijzondere aanvulling  op ons bedrijf, organiseren we in het voor- en najaar verschiilende weken vol ontspanning, schilderen en proeven tussen de druivenvelden in "El pais de las Maravillas" (Wonderland).

Het gaat hierbij om een heerlijk ontspannen en compleet verzorgde week in een huis op de Spaanse campo van Benissa, gelegen aan de Costa Blanca. Zeer geschikt voor teambuilding, vriendinnen- of familie-uitstapje

Wij hebben plaats voor 6 tot 12 personen in een authentiek Spaans huis op 7200 m2 eigen terein. De omgeving biedt de mogelijkheid om, naast heerlijk tot rust te komen, ook vele leuke uitstapjes te maken. Binnen 5-10 minuten rijden kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan omliggende dorpjes, het strand, winkels, plaatselijke markten en vele zonnige terrasjes en restaurants. Ook een mooie (berg-)wandeling is zeker de moeite waard.

Als extra optie en zeer waardevolle aanvulling op ons programma bieden wij in deze week op 4 middagen van elk 3 uur, in samenwerking met Karen van der Velde, o.a. voetreflextherapie en workshops. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.karenvandervelde.nl

Voor wie niet te veel wil nadenken of er op uit wil maar wel wil genieten, hebben we een compleet programma gerealisseerd. Dit kunt u onderaan de pagina vinden. Uiteraard hebben onze gasten de vrijheid om wel, niet of gedeeltelijk aan dit programma deel te nemen. U kunt dit bij voorkeur bij uw reservering aangeven of eventueel later op de locatie beslissen.

Omdat we deels afhankelijk zijn van het weer is het programma altijd enigsinds onder voorbehoud. Hierover zal duidelijk worden gecommuniceerd. Tijdens de vrij in te vullen dagdelen bent/ blijft u ten alle tijden van harte welkom op de locatie om te genieten van de zon, het zwembad, een goed boek of om zelfstandig verder te werken aan uw teken-/ schilderwerk.

De schilderlessen vinden (vrijwel altijd) buiten plaats. Grotendeels op onze locatie maar eventueel ook op een locatie aan het strand of in de bergen tijdens een van de uitstapjes (zie programma). Alle cursisten worden individueel begeleid wat maakt dat deze schilderweken geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Het onderwerp van uw teken-/schilderwerk is vrij. Dit kan een onderwerp uit de omgeving zijn of bijvoorbeeld een meegebrachte foto. Het gaat er om dat u plezier heeft terwijl u iets leert. 

Gastvrijheid, genieten en inspireren zijn de sleutelwoorden tijdens deze schilderweken! Graag verrassen we u met ontspannen schilderlessen, heerlijke maaltijden, Spaanse proeverijen in een prachtige omgeving!

Het album kan niet worden gevonden.

 

 

Data schilderweken op aanvraag voor groepen v.a. 6 personen (eventueel met op programma op maat)

U dient zelf te zorgen voor vervoer van en naar onze locatie. Airport-service is (tegen vergoeding) mogelijk.

Met uitzondering van de uitstapjes in ons programma dient u zelf voor vervoer in de omgeving te zorgen. Wij kunnen u altijd helpen bij het regelen van een huur-auto.

 

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons offerteformulier.


* Deze velden zijn verplicht.