Open menu
  • B6B4F23C-2390-4CE4-AD66-E50772AF2DFD
  • IMG_8754
  • IMG_7639
  • fullsizeoutput_7474
  • fullsizeoutput_769e
  • FD703254-300F-4A68-B0FA-21440B4DAE88

Reviews

Wij hebben deze pagina recent online gezet, zodat u hier de reviews van onze klanten kunt lezen.

Geschreven door:

Menno Post

Restaurant Olivijn, Haarlem

Maravillas, Esther,

Vanaf het begin dat wij samenwerken zijn mijn gerechten op een hoger niveau gebracht. Eten en kunst van de borden zijn een beleving voor mijn gasten.
Ik ben met van elke soort 30 st begonnen en na 1,5 jaar heb ik nog steeds 30 st van alles terwijl ze door de vaatwasser gaan, gestapeld worden en warm gemaakt worden. Dit aardewerk is zo ongelofelijk hard, goed geglazuurd en afgebakken, daar kan het gewone porselein niet tegen op.
Dit is voor mij geen verkooppraatje maar echte ervaring die ik heb met mijn restaurant Olivijn, waar we na 1,5 jaar nog steeds heel erg blij zijn met Esther met haar topkwaliteit servies dat zij voor mij maakt. Onevenaarbaar goed. 

mvg Menno Post
Olivijn Haarlem

__________________________________________________________________________________

Geschreven door:

Hans van Triest

Kasteel Kerckebosch, Zeist

Lieve Esther, vorig jaar ben ik na een lange zoektocht bij jou uitgekomen voor een nieuw servies voor onze serre. Na heerlijk lang brainstormen over organische vormen en diverse kleurstellingen zijn we tot de ultieme Kasteel Kerckebosch lijn gekomen. Wat jou onderscheidend maakt is dat je luistert en de wensen van je klanten vertaalt in unieke kunststukken die ook nog eens horeca-proof zijn! Nou was ik altijd al verslaafd aan mooi servies, maar sinds onze kennismaking en na het zien van het servies is deze verslaving alleen maar toegenomen.

Jij maakt onze gerechten steeds een beetje mooier!

Enorm dank daarvoor,

Hans van Triest
Patron Cuisinier Kasteel Kerckebosch te Zeist.

___________________________________________________________________________________

Geschreven door:

Rudy van den Blink

Restaurant Senses, Amsterdam

Maravillas maakt luxe servies van keramiek dat van uiterst hoge kwaliteit is. Ik was erg gecharmeerd van de uitstraling en na het persoonlijke gesprek met Esther, was ik overtuigd. We gebruiken het servies nu al enkele maanden in Senses en het is heel sterk en kan net als het porselein gewoon in de vaatwasser. Ik kan het elk innovatief en vernieuwend restaurant aanraden.

Bedankt Maravillas!

_________________________________________________________________________________

Geschreven door:

Joost Maarschalkerweerd

Restaurant Oker/ Restaurant Dekxels, Den Haag

Voor mijn 2 restaurants heb ik een aantsl zeer mooie, originele borden bij Esther/ Maravillas gekocht. Ik ben er zeer blij mee, vooral ook omdat de beloofde kwaliteit ook echt geschikt voor dagelijks gebruik in restaurants!!!
Dank je wel
Joost

________________________________________________________________________________

Geschreven door:
Robin Koenen
Restaurant BOSQ, Texel

"Mooie collectie maatwerk restaurantkwaliteit servies aangeschaft bij Maravillas. Super robuust en onverslijtbaar. En voor het oog dat immers ook wat wil: het ziet er fantastisch uit."

________________________________________________________________________________

Geschreven door:
Karin Smits
Restaurant De Luytervelde, Eindhoven

"Prachtige setjes laten maken voor peper, zout, boter en olijfolie in de kleurenstijl van onze missoni barkrukken. Zeer geslaagd! Mooie kleuren, sterk en uniek! Dankjewel Esther! Ben benieuwd naar onze set voor amuses en friandises."