Open menu

Blog

Maravillas Book

Geschreven op

Het Maravillas boek is vanaf nu te bestellen via het contactformulier of info@maravillas.nl! Een prachtig kijk- en sfeerboek met 26 verschillende en inspireerende bedrijven. Hardcover 152 pagina's - Release medio december - €39,50 Lees meer »

Winterse verkoopdagen op 11 & 12 december 2021

Geschreven op

Op zaterdag 11 en zondag 12 december van 10:00 - 17:00 u a.s. organiseren we weer onze winterse verkoopdagen! U kunt weer lekker snuffelen in onze koopjeshoek of mooie cadeaus vinden voor de feestdagen. Op beide dagen zal er een heerlijke barbecue-proeverij verzorgd worde... Lees meer »

Workshops 2021

Geschreven op

Tijdens onze workshops zal de Covid-regelgeving in acht worden genomen WORKSHOP OPTIE 1 Keuze uit tapas-schaal met bijbehorende bakjes of fruit-/saladeschaal of 3 to 6 items serviesgoed naar keuze. (Voor extra werkstukken wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht,... Lees meer »

Gezellige verkoopdagen in winterse sferen op 11 en 12 december a.s.!

Geschreven op

Gezellige verkoopdagen in winterse sferen! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december a.s. organiseren wij twee verkoopdagen direct uit voorraad. Speciaal voor de feestdagen verwelkomen we u graag in winterse sferen! Lees meer »

Oktober 2020 Nieuwe locatie; Studio Maravillas in Fort Benoorden Purmerend

Geschreven op

Vanaf 1 oktober 2020 is onze studio gevestigd in het prachtige en sfeervolle Fort Benoorden Purmerend, Onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Adres: Kwadijkerweg 7, 1461 DW Zuidoostbeemster Lees meer »

Folie Culinaire BBB Maastricht

Geschreven op

Van 7 t/m 9 oktober a.s. bent u van harte welkom om onze collecie te komen bekijken op stand FC.102 van de Folie Culinaire tijdens de BBB Maastricht. Heeft u een toegangscode nodig? Neem dan contact met ons op via de website. Graag tot ziens in Maastricht! Lees meer »

Bedankt voor jullie aanwezigheid, het was een geweldig leuke dag!

Geschreven op

Wat was het een geweldig leuke dag! Op de laatste zomerse zondag van dit jaar vierden wij de opening van onze nieuwe locatie en wat voelde het goed dat zoveel lieve mensen bij ons kwamen kijken! Gelukkig konden we na de rondleiding heerlijk buiten genieten van de zon, hap... Lees meer »

Samenwerking Salventius

Geschreven op

Afgelopen donderdag een te gekke dag gehad in de nieuwe studio met Niels Kiené Salventius! Samen gewerkt aan een aantal unieke handgevormde schalen met daarin de bijzondere "one line" tekeningen van Salventius. To be continued...... Lees meer »

Fruit de mer Olivijn

Geschreven op

Heerlijke fruit de mer op het terras van Olivijn in Haarlem...op daarvoor door ons speciaal gemaakte schalen. Alsof je het zo uit zee eet! Lees meer »

Impressie avond dineren bij restaurant Olivijn, Menno Post

Geschreven op

Deze foto's ontving ik via instagram van een vaste gast van restaurant Olivijn in Haarlem. Elke gang wordt hier geserveerd op ons serviesgoed en het is prachtig om te zien hoe gerecht en presentatie elkaar versterken. Lees meer »