Open menu

Blog

Gezellige verkoopdagen in winterse sferen op 11 en 12 december a.s.!

Geschreven op

Gezellige verkoopdagen in winterse sferen! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december a.s. organiseren wij twee verkoopdagen direct uit voorraad. Speciaal voor de feestdagen verwelkomen we u graag in winterse sferen! Lees meer »

Folie Culinaire BBB Maastricht

Geschreven op

Van 7 t/m 9 oktober a.s. bent u van harte welkom om onze collecie te komen bekijken op stand FC.102 van de Folie Culinaire tijdens de BBB Maastricht. Heeft u een toegangscode nodig? Neem dan contact met ons op via de website. Graag tot ziens in Maastricht! Lees meer »

Bedankt voor jullie aanwezigheid, het was een geweldig leuke dag!

Geschreven op

Wat was het een geweldig leuke dag! Op de laatste zomerse zondag van dit jaar vierden wij de opening van onze nieuwe locatie en wat voelde het goed dat zoveel lieve mensen bij ons kwamen kijken! Gelukkig konden we na de rondleiding heerlijk buiten genieten van de zon, hap... Lees meer »

Opening nieuwe locatie

Geschreven op

Op zondag 22 september a.s. vieren wij de opening van onze nieuwe locatie aan Vreekesweid 12 in Broek op Langedijk. Tussen 13:00 en 16:00 uur laten wij u graag de nieuwe studio en het productieproces zien. In onze showroom is uiteraard ook de nieuwe collectie te vinden. Lees meer »

Samenwerking Salventius

Geschreven op

Afgelopen donderdag een te gekke dag gehad in de nieuwe studio met Niels KienĂ© Salventius! Samen gewerkt aan een aantal unieke handgevormde schalen met daarin de bijzondere "one line" tekeningen van Salventius. To be continued...... Lees meer »

Nieuwe locatie, nieuwe studio!!

Geschreven op

Vorige week verhuisd naar onze nieuwe locatie! Een fantastische plek met licht, ruimte en uitstraling. We zijn er zo blij mee! Een passie die ooit begon in een schuur achter in de tuin, al na een jaar verhuisde naar een heerlijke werkruimte in Broek op Langedijk kan nu he... Lees meer »

Fruit de mer Olivijn

Geschreven op

Heerlijke fruit de mer op het terras van Olivijn in Haarlem...op daarvoor door ons speciaal gemaakte schalen. Alsof je het zo uit zee eet! Lees meer »

Impressie avond dineren bij restaurant Olivijn, Menno Post

Geschreven op

Deze foto's ontving ik via instagram van een vaste gast van restaurant Olivijn in Haarlem. Elke gang wordt hier geserveerd op ons serviesgoed en het is prachtig om te zien hoe gerecht en presentatie elkaar versterken. Lees meer »

Nieuwe serie borden restaurant Oker, Den Haag

Geschreven op

Nieuwe serie borden voor restaurant Oker in Den Haag staan nu te drogen! Lees meer »

Metamorfose Showroom

Geschreven op

Vandaag heeft onze showroom een kleine metamorfose ondergaan! De groene wanden zijn nu mooi donkerbauw en de showwand is opnieuw ingericht met nieuwe mooie combinaties! Klaar voor alle afspraken die de komende weken in de agenda staan! Lees meer »