Open menu

Blog

Restaurant Kroft Hoorn

Geschreven op

Gepersonaliseerde borden afgeleverd bij restaurant Kroft in Hoorn! Lees meer »

Flevohoeve

Geschreven op

Gepersonaliseerde mokken voor vergaderlocatie en bed & breakfast de Flevohoeve. Lees meer »

Serviesgoed Kasteel Maurick, Vught

Geschreven op

Serviesgoed bespreken met Niek van Lieverloo bij Kasteel Maurick in Vught. We gaan mooi kommen maken met een konklijke uitstraling! Spectaculaire presentatie van de mooie gerechten bij restaurant Hendrik van Maurick... Lees meer »

Een bezoek aan mijn Spaanse collega om een vruchtbare samenwerking te realiseren!

Geschreven op

In januari 2018 weer fijn samen kunnen werken aan onze ontwerpen in Spanje bij mijn collega Ramón Castelló Torregrossa. Lees meer »

Inspiratietrip Spanje

Geschreven op

Veel nieuwe ideeën opgedaan in Spanje! Naast een vruchtbaar bezoek aan mijn Spaanse collega was de inspiratie overal te vinden. Zin om er mee aan de slag te gaan! Lees meer »

Gepersonaliseerd leren schort van MR. BEEN!

Geschreven op

Onder de kerstboom dit fantastische leren schort cadeau gekregen van MR. BEEN! Gemaakt van heel zacht, soepel leer en afgewerkt met mooie details. Vanwege de kruisbanden heel licht en comfortabel in het dragen zonder irritatie in de hals. Lees meer »

Serviesgoed De Bokkedoorns

Geschreven op

In samenwerking met Chef Menno Post van De Bokkedoorns in Overveen ontwikkelden wij een bijzonder bord wat nieuwe mogelijkheden biedt m.b.t. de opmaak en er voor zorgt dat elke saus of dressing gecontroleerd en altijd gelijk kan worden toegevoegd. Lees meer »

Workshops 2018

Geschreven op

Hieronder vindt u alle informatie m.b.t. de huidige workshops. U kunt bij ons een workshop boeken v.a. 6 personen op een datum in overleg. Tijdens onze workshops wordt u rijkelijk verwend met hartige en zoete lekkernijen, al naar gelang welk type workshop u kiest. Lees meer »

Nieuwe website Maravillas

Geschreven op

Vandaag 19 mei 2016 gaat onze site "live"! Lees meer »