Open menu

Touch & Taste

Maravillas Styling organiseert heerlijke wijn- en spijsproeverijen, high tea’s en Walking Dinners op elke gewenste locatie. Uiteraard in een bijzonder aangeklede omgeving. Tijdens deze smaakvolle gelegenheid, kunt u altijd bij ons terecht voor informatie over de vele mogelijkheden, diensten en producten die wij als bedrijf aanbieden. 

De Maravillas "Touch & Taste" is bedoeld om u op een sfeervolle manier kennis te laten maken met ons bedrijf. U kunt onze bijzondere styling ervaren en de verschillende kleine gerechtjes proeven. Tegelijkertijd is dit evenement heel geschikt  als uitje voor vrienden en familie, bedrijfsuitjes en zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan feestelijke openingen, jubileumvieringen, beursstands, partijen etc.

Van aankleding en organisatie tot aan heerlijke en bijzondere smaaksensaties en food-styling; Wij maken er voor u iets bijzonders van! 
Naast de Maravillas "Touch & Taste" op aanvraag, kunt u zich ook inschrijven voor onze Maravillas "Touch & Taste" middagen/avonden die wij organiseren op diverse sfeervolle locaties. Hierover vindt u informatie onder "NEW" in de menubalk.

Wanneer u graag informatie ontvangt over de mogelijkheden voor het organiseren van een " Touch & Taste", kunt u gebruik maken van ons offerteformulier. Ook is het mogelijk om een afspraak maken op de gewenste locatie om alle details en mogelijkheden door te spreken, waarna wij een vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Een sfeerimpressie van "Touch & Taste" vindt u in onze fotogalerij.