Open menu

Rent

Voor de diverse stylingopdrachten ontwerpen en ontwikkelen wij regelmatig eigen producten en werken daarnaast samen met andere inspirerende ondernemers.

Naast dat u bepaalde artikelen bij ons kunt kopen is het ook mogelijk om bijzondere items te huren voor een speciale gelegenheid. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken uit onderstaande thema's en op het offerteformulier aangeven waar u iets bijzonders voor zoekt. Bijvoorbeeld voor het aankleden van een entree, buffettafel, dinertafel, e.d. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen wij contact opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zullen wij u een combintatie van stylingproducten voorstellen om het door u gekozen thema vorm te geven. Dit zullen wij per mail toesturen in een vrijblijvende offerte.

Naast de verhuur van onze stylingproducten, kunnen wij u uiteraard altijd helpen of adviseren bij het gebruik ervan. Ook kunt u compleet opgemaakte stylings-items huren. In overleg zullen wij deze items op de gewenste locatie aanleveren en weer ophalen.

 

Het album kan niet worden gevonden.